Ziua Mondială a Prematurității 2017

Am sărbătorit și anul acesta, împreună cu foștii pacienți și familiile lor, cu rpietenii noștri, Ziua Mondială a Prematurității!

A fost minunat și de această dată!

A fost nu doar o mică petrecere ci și cu multe EMOȚII! Pe 16 noiembrie am lansat, cu această ocazie, cartea EMOȚII, o carte a poveștilor terapiei noastre intensive, o carte scrisă de mame pentru mame, cu emoție și multe lacrimi!

https://www.facebook.com/pg/BabyCareSibiu/photos/?tab=album&album_id=897506067081212

Sărbătoare a continuat și în 17 noiembrie, în terapia intensivă neonatală, cu lansarea proiectului finanțat de ING Bank România, un alt proiect destinat părinților de prematuri: proiecție de mesaje pentru mamele din terapia intensivă neonatală și un punct de informare digitalizat destinat părinților copiilor îngrijiți în terapia intensivă și în secția de prematuri.

https://www.facebook.com/pg/BabyCareSibiu/photos/?tab=album&album_id=897606670404485

Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături, copii, părinți, colegi, prieteni, parteneri – Mâini Unite Sibiu, Tribuna Sibiu, Biblioteca Astra Sibiu -, sponsorilor – Buonavista Catering & Banqueting, Carrefour, Cofetăria Alina și Gift Art Sibiu dar și celor care au făcut posibilă realizarea proiectului lansat în 17 noiembrie – angajații ING Bank România și firma INOVI Smart Technologies!